Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge s’estrena la Mini-Rua i Concurs de Disfresses Infantils de Sant Pere Molanta

La desfilada s’ha programat al carrer Wilson a les 11.15 i les inscripcions gratuïtes es podran fer davant la Societat, de 10.30 a 11.15h

dimecres 26 febrer 2020

 

Una de les novetats destacades dels actes de Carnaval programats a Olèrdola aquest 2020 arriba aquest diumenge, a Sant Pere Molanta. Es convoca la primera edició de la Mini-Rua i Concurs de Disfresses Infantils, a les 11.15h, tres quarts d’hora abans de l’inici de la Rua de Carnaval del poble.

La Mini-Rua està oberta a grups o a participacions individuals, i es donarà un primer premi de 50 € i un segon de 30€. Nenén Giménez, de Fleca Fontanals, és una de les promotores de la Mini Rua. Tal i com explica ,  la proposta busca que els infants participin del Carnaval al poble.(àudio)

Per fer Mini-Rua i Concurs de Disfresses han sumat esforços el Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, l’Associació de Veïns i Entitats, Fleca Fontanals, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, Erika Herráiz creacions, Restaurant La Posada, Elisabeth Perruqueria, La Societat Principal-Unió, Carns Cal Ton i Gràfiques Kerpe. Fleca Fontanals  aporta la carrossa, la música i el confeti.

Per participar-hi hi ha diverses opcions. Es pot fer de manera individual, en grups de classe, amics o família.(àudio)

La celebració de la Mini-Rua s’adapta al format de celebració del carnaval que es viu a Sant Pere Molanta i permet que les activitats es facin  durant el mateix dia.(àudio)

Les inscripcions per participar en la Mini-Rua i el concurs de disfresses es poden fer de manera gratuïta, davant de la Societat, entre les 10.30 i les 11.15.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions