Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge s’ha convocat al parc d’Olèrdola l’activitat “L'estrany viatger i el seu mapa”

Es tracta d’un joc de pistes per a públic familiar que permetrà conèixer els antics habitants d’Olèrdola

dijous 15 maig 2014

 

Cada cap de setmana hi ha l’opció de conèixer el Parc d’Olèrdola a través d’alguna activitat lúdica atractiva. Aquest cap de setmana la proposta que ens arriba de Tríade, l’empresa de serveis culturals encarregada de la programació de les activitats, porta per nom “L’estrany viatger i el seu mapa”. S’ha previst fer aquest diumenge a les 11 del matí i està pensada per a tota la família, tal i com indica Josep Anton Pérez, responsable de Tríade.(àudio)

Antigament els habitants d’Olèrdola utilitzaven elements de la natura per orientar-se per la ciutat. L’activitat exposa que a l’edat mitjana arribà a Olèrdola un estrany viatger vingut de l’orient i gràcies als seus coneixements sobre els punts cardinals va poder crear un mapa de la muntanya, però que malauradament el va perdre en aquest mateix indret. A través de l’activitat, els participants s’endinsaran a l’antiga ciutat emmurallada per conèixer-la i descobrir els antics habitants d’Olèrdola. Es tracta d’un joc de pistes que convida als participants a trobar el mapa de l’estrany viatger.(àudio)

Com a premi el viatger deixarà crear un objecte preuat per l’època, que  es podran portar a casa els participants.

Pérez explicava que es fa difícil de valorar quina repercussió té en l’activitat la coincidència amb les Fires de Maig de Vilafranca, però destaca que són dues propostes compatibles.(àudio)

L’activitat té un preu de 4,65€ pels adults; pels infants (5-12 anys) de 2,50 €; l’entrada reduïda (Cercle d’Amics dels Parcs Naturals i majors de 65 anys) és d’un import de 2,70€; mentre que pels infants de 0-4 anys és gratuïta.

Cal fer inscripció prèvia, trucant al telèfon 93 817 28 68 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@triadecultural.com

Escolta l'entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí


 

Document Actions