Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge s’ha convocat l’acte de presentació dels equips del Base Olèrdola

Es preveu reunir a 800 persones en l’esmorzar i es farà la foto oficial conjunta amb els 22 equips
Foto de conjunt de la temporada passada
Foto de conjunt de la temporada passada

dimarts 04 desembre 2012

Coincidint amb l’aturada de les competicions, el Base Olèrdola convoca aquest cap de setmana l’acte de presentació aquesta temporada dels seus equips. Serà diumenge, a   partir de les 10 del matí, al camp municipal d’Els Pins de Moja. Primer es farà un esmorzar per a infants, tècnics i familiars. Després es procedirà a la presentació de cadascun dels 22 equips que aquesta temporada formen el Base Olèrdola i per acabar es farà la foto oficial conjunta.

Carles Álvarez, tresorer del Base Olèrdola, explicava que ja és una tradició al club fer aquest acte de presentació a principis de desembre, dins del pont de la Constitució i la Purísima. (àudio)

L’acte central de la jornada serà la fotografia conjunta, que preveu reunir a prop de 300 persones, entre jugadors dels equips i preparadors. (àudio)

L’acte de diumenge expressa la feina ben feta del Base Olèrdola, que aquesta temporada forma a més de 300 infants i joves enquadrats en els seus 22 equips. Amb activitats de caràcter social com les de diumenge, tal i com indica Álvarez, es busca “que tothom se senti part d’aquest club”. (àudio)

L’esmorzar inclou botifarrada, vi, cava, refrescs i coca. Pels jugadors i tècnics és gratuït, mentre que per pares i familiars té un preu de 3 euros. En aquests moments hi ha confirmada l’assistència de gairebé 800 persones.

Escolta l'entrevista a Carles Àlvarez, clicant aquí

Document Actions