Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge s’ha programat al Parc d’Olèrdola la ruta guiada “Una muntanya d’històries”

La ruta a peu comentada té un recorregut de 5 quilòmetres i començarà diumenge a les 11:00h.

dijous 06 febrer 2014

Per tercer cap de setmana aquest 2014, aquest diumenge hi ha activitat de dinamització al Parc d’Olèrdola. Serà a partir de les 11 del matí, amb la ruta a peu comentada “Una muntanya d’històries”.

Els afeccionats al senderisme tenen en aquesta ruta de 5 quilòmetres l’oportunitat de recórrer l’espai natural d’Olèrdola descobrint els paisatges més atractius del Parc, així com els elements patrimonials més interessants.

Un dels atractius de la proposta és que, en una sola activitat, es poden observar les construccions de pedra seca, les balmes que van ser ocupades, gaudir de les millors panoràmiques del Penedès o conèixer les restes arqueològiques de les tombes amb forma humana medievals. Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade, encarregada de la programació al Parc d’Olèrdola, definia “Una muntanya d’històries” com una de les activitats “clàssiques” de la programació, adreçada a tota la població.(àudio)

“Olèrdola, una muntanya d’històries” , forma part de la programació d’activitats al Parc d’Olèrdola per aquest 2014, que inclou fins a 7 propostes diferents distribuïdes en 41 dies al llarg de l’any, entre dissabtes i diumenges. Josep Anton Pérez valora que, en l’actual context de retallades, és “un èxit” mantenir aquest nivell de propostes al Parc d’Olèrdola.(àudio)

Com totes les activitats al Parc d’Olèrdola, el lloc de trobada per iniciar “Una muntanya d’històries” és l’aula taller del Conjunt Monumental d’Olèrdola. Les tarifes establertes són de 3,00€ els adults; els infants (5-12 anys) paguen 2,50 € .I s’ha fixat una entrada reduïda ( pels membres del Cercle d’Amics dels Parcs Naturals i majors de 65 anys) de 2,70€ .

L’excursió té una durada de dues hores i mitja i es considera de dificultat mitja, adreçada a infants i adults a partir dels 6 anys. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, aigua i roba d’abric. L’activitat quedarà suspensa en cas que el temps no permeti fer-la en bones condicions.

Cal fer reserva prèvia. Per informació i reserves, cal adreçar-se a TRÍADE (serveis culturals), tel. 93 817 28 68, info@triadecultural.com o www.triadecultural.com

Document Actions