Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge s’ha programat el 30è cros escolar a Moja i la 2a Cursa Open

La cita és a la Muntanyeta i el cros pertany al calendari de proves escolars de l’Alt Penedès

dimecres 17 desembre 2014

L’AMPA de l’escola Circell, juntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, organitza per aquest diumenge 21 de desembre el 30è cros escolar a Moja. A les 10 del matí, abans d’iniciar-se les curses del cros per categories, tindrà lloc la 2a edició de la Cursa Open, oberta a tothom.

La Cursa Open tindrà 6 quilòmetres de recorregut i, com la resta de traçats del cros escolar, té com a escenari la finca municipal de la Muntanyeta. El cros arriba a la seva 30a edició després de que el mes de gener fos recuperat de nou per l’actual Junta de l’AMPA de l’escola Circell. En aquesta 30à edició , la novetat destacada és que el  cros forma part del calendari de proves escolars. Aquesta inclusió en els compromisos dels jocs JESPE fa preveure que la participació s’incrementarà, tal i com assenyala Eva Torralba, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell.(àudio)

Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden realitzar el mateix dia al circuit, fins a 30 minuts abans de cada cursa. Per a la curasa inicial Open podrà inscriure-s’hi tothom qui vulgui via web a la pàgina www.manjisoft.com, també de forma gratuïta. Aquesta cursa està dirigida a tothom, partir dels 14 anys, i serà controlada pel sistema de micro xip que gestiona el Club BTT El Bressol, que té cura de l’apartat tècnic.

Eva Torralba posava l’accent en aquesta convivència de la prova Open amb el cros escolar.(àudio)

Els tres primers classificats de cada cursa tindran copes i també el primer atleta de l’escola Circell. Per als més petits, els baldufes, no hi haurà copes. Tindrà medalles el 4t i 5è classificat en infantils i del 4t al 15è en alevins. En benjamins, prebenjamins , mainada i baldufes hi haurà medalles per a tots els participants.

 

 

Document Actions