Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge s’organitza a Daltmar un mercat d’intercanvi de joguines

Durant tot el dia s’intercanviaran joguines sense que intervinguin els diners i al migdia s’anirà a buscar el tió

dijous 18 desembre 2014

Oferir una activitat familiar que afavoreixi la comunicació entre veïns i reforçar el valor de passar-s’ho bé sense consumir. Aquests són dos dels propòsits que persegueix una iniciativa que aquest diumenge s’estrena al nostre municipi: el Mercat d’Intercanvi de joguines. S’ha programat a la zona d’equipaments de Daltmar, des de les 12 a les 14h i de les 16 a les 19, sota l’impuls de l’Associació Cultural de Daltmar. Tal i com explica una de les promotores de l’activitat, Mireia Mancera, el mercat es basa en poder intercanviar joguines usades sense que intervinguin els diners.(àudio)

Les famílies que vulguin participar en l’intercanvi cal que portin joguines que estiguin en bon estat. Hi haurà espais per exposar el material que es vol intercanviar. Després, tot dependrà dels acords d’intercanvi que puguin assolir els participants.(àudio)

Mireia Mancera destaca que iniciatives com aquest Mercat busquen facilitar que les famílies passin un temps de qualitat amb els infants, subratllant a la vegada que sortir no sempre ha d’equivaldre a gastar.(àudio)

La voluntat de les famílies que han impulsat aquest intercanvi és la de poder seguir organitzat altres activitats a Daltmar, com intercanvis de roba o tallers. Bona mostra de la motivació social de l’activitat és que, en cas de cedir-se joguines que no s’han intercanviat, es lliurarien a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca(PAH) del Garraf

Diumemge, a la una del migdia, també s’ha programat la recerca del tió pels boscos de Daltmar. La previsió es trobar-lo per a poder-lo alimentar i fer-lo cagar el dimarts 23, a les 5 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Mireia Mancera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions