Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge Sant Miquel viurà la festa del 15è aniversari de la Societat La Lleialtat

Inclou dinar amb "asado argentino", inflables i festa de l'escuma
Després del dinar hi haurà bingo popular
Després del dinar hi haurà bingo popular

dimarts 16 abril 2013

 

Aquest diumenge, la Societat La Lleialtat de Sant Miquel celebra el seu 15è aniversari amb actes que inclouen un dinar popular, propostes pels més petits i un bingo popular.

A partir de les 10 del matí, al carrer Font de l'avellaner, es podrà seguir la preparació d'un "asado argentino". A dos quarts d'11 del matí, al carrer Josep Tarradellas, s’instal·laran inflables per a totes les edats i a tres quarts d'1 del matí, a la plaça de l'Església, es preveu fer una Festa de l'Escuma. Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat, indicava que pel matí dues de les novetats que ofereix a Sant Miquel la celebració de l’aniversari de La Lleialtat és la Festa de l’escuma i poder seguir l’elaboració d’un “asado argentino”(audio)

 

A dos quarts de 3 de la tarda, s’ha previst el dinar per a poder tastar aquest "asado argentino". El menú infantil inclou macarrons i carn amb patates fregides. Cal fer les inscripcions anticipadament, abans del 18 d'abril. Al 617 34 55 24(per la tarda) o al 606 60 52 51( a partir de la una del migdia). Preu de soci és de 15€; el preu no soci i acompanyants és de 28€. El menú infantil fill de soci és de 6€ i menú infantil fill no soci és de 10€.Després del dinar hi haurà Bingo.

Maria Montané assenyala que el 15è aniversari es mereixia una festa de celebració, amb aquestes activitats programades diumengee. (àudio)

Després de dinar un moment que promou la conversa entre els veïns és el bingo popular.(àudio)

La Festa d’aquest 15è aniversari és organitzada per la Societat La Lleialtat, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olèrdola, el Celler Cooperatiu de Moja i "La Martina" restaurant.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions