Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge Sant Pere Molanta acull teatre per La Marató de TV3

Els Amics del Teatre de La Ràpita representaran “Diner (molt) negre” a dos quarts de 7 de la tarda

dijous 04 desembre 2014

La 24a Roda de Teatre continua girant pels escenaris de l'Alt Penedès i diumenge s'atura a Sant Pere Molanta amb una proposta cultural i, alhora, solidària. La Societat Principal-Unió acull l'obra “Diner (molt) negre”, una comèdia de Ray Cooney, considerat un dels grans dramaturgs anglesos de comèdia, interpretada pels Amics del Teatre de La Ràpita. Serà diumenge, 7 de desembre, a dos quarts de set de la tarda.

Tota la recaptació obtinguda es destinarà a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties del cor.

Irene Ventura, membre del grup de teatre El Folre, recordava que des de l’entitat cada any se sumen a La Marató de Tv3 acollint una obra de teatre al poble.(àudio)

A “Diner (molt) negre”  un treballador de banca intercanvia accidentalment la seva maleta de treball amb una d’un perillós mafiós rus. Des d’aquell moment la seva vida i la de la seva família es complica amb mals entesos i situacions embolicades amb la sola finalitat d’esquivar a la màfia russa i la policia. Irene Ventura assenyala que l’entrada és gratuïta però es fa una crida a participar en el sorteig d’un lot de productes. Aquesta generosa panera s’ha pogut fer gràcies a les aportacions del mateix grup El Folre. (àudio)

Tenint com a referència les recaptacions dels darrers anys , es preveu poder destinar més de 400 euros a La Marató gràcies a aquesta activitat.(àudio)

Per tal de garantir una bona assistència de públic, el grup ha fet un esforç afegit de difusió aquests dies, recordant la finalitat solidària de l’activitat.

Escolta l'entrevista a Irene Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions