Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge Sant Pere Molanta viu la 17a edició de Firamercat

La fira d'antiguitats, col·leccionisme i articles de segona mà inclou propostes per a passar el dia en família

dimecres 26 juny 2013

Amb l’ànim d’oferir un dia d’activitats per a tota la família mentre es facilita l’accés a una variada oferta d’articles a la venda, la comissió organitzadora de Firamercat de Sant Pere Molanta va enllestint els darrers preparatius per a la celebració aquest diumenge de la 17a edició de la Fira. Aquesta fira d’antiguitats, col.leccionisme i articles de segona mà es viurà durant tot el diumenge, però la nit anterior també hi ha vinculades activitats prèvies, amb un sopar i ball. Serà a partir de dos quarts de 10 de la nit quan es preveu servir el sopar i després poder gaudir de l’actuació del grup de country de Sant Pere Molanta per continuar amb un ball d’envelat a càrrec del dj Xavi.

L’endemà la fira començarà a rodar a partir de les 9 del matí. La previsió és la de superar els 50 paradistes, tal i com ens comenta una de les integrants de la comissió organitzadora, l’Ampar Cachà. Cachà confirma que la presència de paradistes d’Olèrdola és força nombrosa. (àudio)

De 9h a 11h s’ha programat un esmorzar de brasa, a la plaça Bosquina. El donatiu per poder-lo degustar és de 2 euros. A partir de les 12 del migdia hi haurà l’actuació de balls populars del municipi i gresca amb grallers. Una de les novetats que s’introdueix és una demostració de pastissos fondant, a partir de dos quarts d’una del migdia.

El primer dels actes de la tarda serà a les 5, amb el concurs de munyir cabres que s’ha programat a la plaça Montserrat Roig. Es continuarà a les 6 amb una xocolatada, per seguir amb l’actuació del grup Tres per Res. El darrer dels actes programats es viurà a les 7, amb la subhasta d’objectes antics i de segona mà.

Una de les activitats que se celebra durant tot el dia i distingeix a Firamercat és la mostra de vins, caves i embotits. S’espera enguany poder superar els 200 tiquets venuts.(àudio)

Per Ampar Cachà, un dels motius que explicaria que els paradistes repeteixin és la familiaritat que tenen a Sant Pere Molanta.(àudio)

Durant tot el dia també es podran fer passejades amb poni, hi hauran inflables pels petits, exhibició de treballs de puntes de coixí a càrrec de les puntaires d’Olèrdola i mostres artesanals.

Escolta l'entrevista a Ampar Cachà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions