Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge té lloc la XV Marxa BTT de Moja

El bon ritme de les inscripcions fa preveure que se superaran els 300 participants, malgrat la incertesa pel temps

dijous 23 març 2017

Aquest dimecres al matí ja eren 150 les persones que havien confirmat la seva participació en la XV Marxa BTT de Moja, que se celebra aquest diumenge al matí. Si el ritme es manté en registres similars als de les darreres edicions, és molt probable que la xifra d’inscrits pugui superar la barrera dels 300 tenint en compte que és en els darrers dies quan els corredors decideixen la seva participació a la prova. En bona part, tot dependrà del temps. Des de l’organització es recorda que la inscripció anticipada té molts avantatges. Permet planificar amb més precisió tots els elements de la prova i suposa un estalvi de 3 euros per al participant. I és que, tal i com recordava Manel Suero, membre de la Junta del club BTT El bressol, les inscripcions anticipades tenen un peu de 15 euros pels federats i de 20 pels no federats, mentre que el dia de la prova el preu s’incrementa en tres euros més.(àudio)

El recorregut que hauran de completar els participants és de 30 quilòmetres, incloent trajectes pel parc comarcal d’Olèrdola. Les característiques del traçat es mantenen respecte altres edicions, combinant trams ràpids amb altres de més tècnics.(àudio)

El temps és un factor que pot condicionar la participació. Però també hi ha corredors de btt que prefereixen un ambient fresc i inclús pluja per corre.(àudio)

La Marxa sortirà des de la zona esportiva de Moja, a les 9 del matí de diumenge. En arribar, tots els participants tindran obsequi i un bon esmorzar amb botifarrada i beguda. Les inscripcions es poden fer a la web www.manjisoft.com.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada al programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions