Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge torna la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!”

L’objectiu és sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

dimarts 09 abril 2024

Aquest diumenge tenim una cita solidària a Olèrdola amb la caminada “Caminem per tu, Pol”. Els beneficis de l’acte, que arriba a la seva 6a edició, aniran íntegrament destinats a la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. 

En una entrevista a canal 20- Ràdio Olèrdola, Carme Rodríguez, mare del Pol i una de les promotores de la caminada, explica precisament que el propòsit  de la caminada és recaptar diners que permetin continuar amb la investigació del càncer infantil, ja que es tracta d’una malaltia minoritària a la qual es destinen pocs recursos. (àudio)

En quant al format, es puja al Castell d’Olèrdola amb dos recorreguts circulars, de 8 i 10km. El punt de trobada és a les 9.30h a davant del restaurant “El Conill” i és una caminada apta per a tothom. (àudio)

Durant l’entrevista, Carme Rodríguez va aprofitar per agrair al veïnat i col·laboradors que durant totes les edicions han donat suport a la iniciativa. (àudio)

El punt de trobada és a les 9:30h davant del restaurant “El Conill” a Sant Miquel. En acabar se servirà un vermut amenitzat pel grup Roc Puig. Les entrades es poden adquirir fins el mateix diumenge a entradium.com.  

Escolta l’entrevista a Carme Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions