Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge arriba la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!” per a la investigació del càncer infantil

Es puja al Castell d’Olèrdola amb dos recorreguts circulars, de 8 i 10km.El punt de trobada és a les 9.30h, a Sant Miquel

dimecres 22 març 2023

Aquest diumenge torna la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!”. L’activitat és un homenatge  a Pol Masip Rodríguez, veí de Sant Miquel d’Olèrdola que va morir fa set anys després de patir un càncer. A més de recordar a Pol, l’objectiu de la caminada és el de  sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. La cita és aquest diumenge a les 9.30h, i el punt de trobada fixat és davant del Restaurant El Conill de Sant Miquel d’Olèrdola.

Hi haurà la possibilitat de fer la caminada amb dos recorreguts circulars, de 8 i 10 km de distància, amb sortida entre les 10:00 h i les 10:15 h per a ambdues modalitats. Per celebrar l’arribada, la jornada culminarà amb un vermut musical amenitzat per Roc Puig.

Carme Rodríguez, mare del Pol i una de les promotores de la caminada, explica que és una caminada oberta a tothom.(àudio)

Amb les caminades solidàries en homenatge al Pol s’ha arribat a assolir fins a 40.000 €. La recaptació es destinarà a la recerca del sarcoma d’Ewing, un tumor que afecta els ossos dels infants i que va patir el Pol Masip Rodríguez.(àudio)

El càncer infantil no es pot prevenir i representa un 2% respecte el total de càncers. Per a obtenir fons per a la investigació és important el finançament que aporten iniciatives ciutadanes de caràcter solidari com la caminada d’aquest diumenge.(àudio)

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç amb un cost de 15 €. Les persones que vulguin col·laborar amb la causa, però no puguin assistir, poden fer donacions dorsal zero a la campanya. L’entrada és lliure per als menors de 10 anys.

 Escolta l'entrevista a Carme Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions