Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge torna la Festa Major del Parc al Conjunt Monumental d’Olèrdola

És una de les activitats centrals del programa de tardor “Viu el Parc!”
A causa del mal temps,  l'any passat la festa es va fer a Sant Miquel
A causa del mal temps, l'any passat la festa es va fer a Sant Miquel

dimarts 30 octubre 2012

 

A partir de dos quarts d’onze del matí i fins les 2, el recinte del Conjunt Monumental  d’Olèrdola acollirà aquest diumenge 4 de novembre la Festa Major del Parc, una de les activitats centrals del programa de dinamització dels espais naturals protegits “Viu el Parc!”.  Andreu Bernadàs, responsable de Taller de Cultura, l’empresa de serveis culturals que gestiona la programació, recordava que un any més s’havia triat Olèrdola com a seu de la Festa Major del Parc per les característiques de l’espai , l’emplaçament i les comunicacions. (àudio)

Propostes ben variades per a un públic familiar s’inclouen en la programació. Hi haurà  un taller d’esports rurals i de fira, música de jazz, tallers mediambientals per fer-se un hort a casa, la possibilitat d’elaborar un ambientador natural o bé poder conviure amb un mussol reciclat que farà l’empresa Quatrepasses. (àudio)

I com a cloenda de la festa, es podrà gaudir de l’actuació d’un dels millors grups d’animació del nostre país: Xip Xap. Hi haurà  jornada de portes obertes al recinte arqueològic i, a les 11, es podrà participar en la visita guiada “Guisla la remeiera”, per conèixer com es vivia fa més de mil anys a Olèrdola. La Festa Major s’entén també com una cloenda de les activitats fetes entre els escolars de 5è de primària aquestes darreres setmanes en matèria de coneixement dels espais naturals. Andreu Bernadàs també anunciava la novetat de provar de tocar jazz a l’interior de la cisterna del recinte arqueològic.(àudio)

El grup de jazz que actua és el “Gumbo Jass Band”. Durant la matinal també es podrà participar en el 18è concurs de fotografia. Si plou, les activitats es faran al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

 

 

Document Actions