Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge torna la visita guiada “Una muntanya d’històries” al Parc d’Olèrdola

Aquesta ruta guiada de 5km de recorregut començarà a les 10:30h

divendres 26 abril 2019

 

Aquest diumenge hi ha activitat de dinamització al Parc d’Olèrdola. Serà a partir de dos quarts d’11 del matí, amb la ruta a peu comentada “Una muntanya d’històries”.

Els afeccionats al senderisme tenen en aquesta ruta de 5 quilòmetres l’oportunitat de recórrer l’espai natural d’Olèrdola descobrint els paisatges més atractius del Parc, així com els elements patrimonials més interessants.

Un dels atractius de la proposta és que, en una sola activitat, es poden observar les construccions de pedra seca, les balmes que van ser ocupades, gaudir d’una de les millors panoràmiques del Penedès o bé conèixer les restes arqueològiques de les tombes medievals amb forma humana medievals.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. El punt de partida de l’activitat és el pàrking, a la porta d’entrada del Conjunt Monumental.

Per més informació es pot consultar la web de la seu d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia

Document Actions