Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge tornen a Olèrdola les visites teatralitzades de “Guisla la remeiera”

Els visitants poden conèixer les propietats remeieres de les plantes presents al Parc d’Olèrdola

dijous 13 febrer 2014

Aquest diumenge té lloc una nova activitat de dinamització al Parc d’Olèrdola. A partir de les 12 del migdia, amb sortida des de l’Aula d’Intepretació del Conjunt d’Olèrdola, es podrà seguir la visita teatralitzada “Guisla la remeiera”. La proposta és una de les activitats ja clàssiques que s’ha consolidat com una de les apostes fixes més seguides de la programació anual al Parc.

La Guisla representa una remeiera que va néixer a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com donar remei a moltes de les malalties dels seus conciutadans amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. Gràcies a la Guisla es podran conèixer els secrets antics de les plantes remeieres presents al Parc d’Olèrdola. Els participants acaben la visita al seu rebost, amb la possibilitat de ser aprenents de remeier.

Aquest 2014, “Guisla la remeiera” s’ha programat també en 6 ocasions més: el 16 de març, el 12 d’abril, l’11 de maig, el 8 de juny, el 14 de setembre i el 19 d’octubre.

El preu de l’activitat és de 3,00 € pels adults; els infants (5-12 anys): 2,50 €; reduïda (Cercle d'Amics dels Parcs i majors de 65 anys): 2,70 € i infants (0-4 anys): gratuït. Amb el carnet del Súper3, també l’activitat és gratuïta.

Més informació a http://www.triadecultural.com/serveis_turistics_104.php

Document Actions