Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge tornen les activitats de dinamització al Parc d’Olèrdola amb la ruta “Una muntanya d’històries”

És una ruta a peu comentada de 5 quilòmetres de recorregut, amb inici a les 10:30h. Cal inscripció prèvia

dijous 11 juny 2020

Després de tres mesos d’aturada, aquest diumenge tornen les activitats de dinamització al Parc d’Olèrdola. Serà a partir de dos quarts d’11 del matí, amb la ruta a peu comentada “Una muntanya d’històries”.

Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade, encarregats de la gestió de les activitats, explicava que ja hi havia ganes de poder tornar a oferir propostes al parc. La prudència obliga a tenir en compte totes les normes de seguretat i d’higiene. En aquest cas, en el moment de la inscripció, es recorda la necessitat de mantenir la distància de seguretat i de seguir les indicacions del guia. En tractar-se d’una ruta a peu a l’aire lliure, es contempla la possibilitat de que els participants es puguin “alliberar” de la mascareta. Sempre sota la indicació del guia.(àudio)

Els aficionats al senderisme tenen en aquesta ruta de 5 quilòmetres l’oportunitat de recórrer l’espai natural d’Olèrdola descobrint els paisatges més atractius del Parc, així com els elements patrimonials més interessants.

Un dels atractius de la proposta és que, en una sola activitat, es poden observar les construccions de pedra seca, les balmes que van ser ocupades, gaudir d’una de les millors panoràmiques del Penedès o bé conèixer les restes arqueològiques de les tombes medievals amb forma humana.

Josep Anton Pérez assenyala que han volgut engegar de nou amb activitats a l’aire lliure per la importància que té el contacte amb la natura.(àudio)

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. El punt de partida de l’activitat és a l’aparcament, a la porta d’entrada del Conjunt Monumental.

Per més informació es pot consultar la web de la seu d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

 

Document Actions