Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres a la nit es convoca a Sant Miquel el “Memorial Marina Vilella”

A l’any de la mort de Vilella, s’ha preparat un acte amb projeccions i lectures dramatitzades
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dijous 07 maig 2015

Amb l’impuls del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel, aquest divendres a les 9 de la nit s’ha convocat al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola el “Memorial Marina Vilella”. A l’any de la mort de Vilella, l’acte vol ser un homenatge a qui va ser impulsora i directora del grup l’Arrel. Pere Joan Ullate, director del grup de teatre de Sant Miquel, explica que es vol fer un acte distès i divertit, incloent la projecció d’imatges que repassaran la trajectòria de 35 anys del grup l’Arrel i el vincle de Vilella amb la formació, per continuar amb lectures dramatitzades i acabar amb un pica-pica.(àudio)

Ullate explica que els convocants entenen que l’acte “no ha de ser trist”.(àudio)

L’acte també servirà perquè el grup presenti algun fragment de l’obra “Maror, les regles del gènere”, de Rodolf Cirera. És el muntatge que ara preparen i que preveuen tenir enllestit per la tardor. (àudio)

L’acte també comptarà amb la intervenció del fill de Marina Vilella, Jordi Gil. El memorial és obert a tothom i també preveu reunir a membres de la coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès, la GATAP.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions