Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres a la tarda s'ha convocat ple de l'Ajuntament d'Olèrdola

Començarà a les 16:00h i inclou el canvi de taxes de les escoles bressol i la nova ordenança de civisme

dimecres 25 març 2015

 

La modificació de l’ordenança fiscal que regula la taxa del servei d’escola bressol és un dels punts més rellevants que tractarà el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per aquest divendres a les 4 de la tarda. Tal i com ha avançat el regidor d’ensenyament, Xavier Serramià, el canvi comportarà calcular la taxa en funció de la renda familiar.

Altres punts destacats del ple són l’aprovació inicial de l’ordenança de civisme i convivència municipal. La modificació del pressupost de 2015, l’aprovació d’un pla pressupostari pel període 2016-18 i l’adhesió a un conveni sobre informació tributària són altres punts que també s’inclouen en l’ordre del dia dins de l’Àrea d’Hisenda.

A més de l’ordenança de civisme, en l’àmbit de Governació es porta a aprovació del plenari la modificació d’Estatuts de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf. Les propostes que es traslladen al ple en l’Àrea de Recursos Humans inclouen aprovar la massa salarial del personal laboral i la declaració de serveis essencials i funcions prioritària.

Dels 17 punts de l’ordre del dia, 5 són donar compte de decrets d’alcaldia i un suposarà donar compte de l’informe trimestral de Tresoreria i Intervenció.

Com és habitual, el ple finalitzarà amb el punt dedicat a informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Consulta l'ordre del dia del ple, en format pdf, clicant aquí

 

Document Actions