Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres al migdia es fa l’acte de lliurament de premis del concurs “Olèrdola Neta”

S'estima que l’impacte de la publicació ha estat elevat però la participació en el concurs ha estat "discreta"

dimecres 19 desembre 2018

Aquest divendres, a les 12 del migdia, s’ha convocat a l’Ajuntament d’Olèrdola l’acte de lliurament de premis del concurs “Olèrdola Neta”. El concurs convidava als veïns a  respondre una enquesta inclosa en la publicació ”Olèrdola Neta” sobre el funcionament de les recollides selectives i la neteja viària. La tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell, explicava que la “discreta” participació li sorprenia perquè els premis són “llaminers”(àudio)

Es preveia sortejar entre els participants que encertessin totes les preguntes dos carretons de la compra, dos cabassos i deu fundes per als entrepans. Entre els participants que no hagin encertat totes les preguntes, l’Ajuntament lliurava una bossa de la compra, una paquet de bosses compostables i un exemplar de cadascun dels còmics d’Olèrdola. Cristina Badell feia notar que entre els 12 participants, eren majoria els veïns de Moja, amb 9 butlletes omplertes. Dues més són de veïns de San Miquel i una de Daltmar. (àudio)

Des de l’Ajuntament sí que s’ha constata que la publicació, distribuïda acompanyant el butlletí municipal de novembre, ha tingut una elevada recepció i ha provocat que veïns coneguessin més en detall tots els serveis i que inclús comuniquessin alguna errada que s’havia de corregir.(àudio)

Recordem que la revista gratuïta “Olèrdola Neta”, de 36 pàgines,  recull de manera gràfica i amena tota la informació sobre horaris i funcionament de les recollides selectives i la neteja viària. Es pot consultar també al web municipal www.olerdola.cat

Escolta l'entrevista a Cristina Badell,realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions