Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres al vespre l’Ateneu Mogenc Fem Poble celebra la seva assemblea anual a la plaça Tedèum

Es preveu aprovar el projecte i pressupost per aquest 2020 i procedir a l’elecció de la Junta Directiva

dijous 30 juliol 2020

 

La situació actual marcada per la necessitat d’evitar rebrots de la COVID’19 condiciona l’activitat de les entitats. El seu funcionament es veu limitat. Però no del tot aturat. Un cas il·lustratiu d’aquesta nova realitat associativa al municipi d’Olèrdola és el de l’Ateneu Mogec Fem Poble, que aquest divendres convoca la seva assemblea anual a la plaça Tedèum, al peu de la Torre de Moja.

La reunió s’ha convocat a les 19.30 h, en primera convocatòria, i a les 20.00h, en segona. La reunió en primera convocatòria només pot començar si hi ha la meitat dels socis més un, mentre que la segona comença amb la gent que hi hagi.

L’ordre del dia inclou tractar l’aprovació de l’acta de l’assemblea general de socis del 2019, la memòria d’activitats de l’any passat, així com el seu balanç econòmic, per seguir amb el projecte per aquest 2020 i el pressupost d’aquest any. El darrer dels punts es dedica a precs, preguntes i aportacions de socis.

En acabar l’assemblea anual es preveu celebrar una assemblea extraordinària per a l’elecció de la Junta Directiva de l’entitat. A l’Ateneu Mogenc s’escull Junta cada dos anys i per presentar candidatures hi ha de termini fins el mateix dia de l’assemblea.

La Junta de l’Ateneu , en aplicació de mesures de prevenció i seguretat, convoca l’assemblea en un espai a l’aire lliure. Els assistents hauran de fer ús de la mascareta obligatòriament i es disposarà de gel higienitzant per les mans. Les cadires per poder seguir la reunió presencial estaran a una distància mínima d'1,5 m entre persones. No es donarà cap informació en paper i el full d'assistència no serà signat pels assistents.

Durant l’assemblea els associats podran fer el pagament en efectiu de la quota de socis 2020, prenent totes les precaucions higièniques necessàries.

La Junta , tenint en compte la situació i sabent que no poden oferir tantes activitats com en exercicis anteriors, ha decidit obsequiar a tots els  socis/es amb un exemplar del llibre "Moja a través de la càmera: imatges d'abans i d'ara", editat per l'Ateneu Mogenc i del qual es farà pròximament la presentació. Els socis que hagin fet efectiva la quota 2020 podran recollir el seu exemplar el mateix dia de l'Assemblea. Pels que no puguin es fixarà una data per recollir-los.

La Junta també anuncia que les quotes que no es facin efectives el dia de l'Assemblea es giraran per rebut bancari durant el mes d'agost.

Document Actions