Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres comença a Moja un curs intensiu per obtenir el títol de monitor

Les sessions es faran a l’edifici de Correus, no al Centre Cívic La Xarxa com s’havia anunciat, i fins ara ja s’han formalitzat 15 inscripcions

dimarts 17 desembre 2019

Aquest divendres comença a Moja un curs intensiu per a poder obtenir el títol de monitor. El curs l’organitza L’Ateneu Mogenc “Fem Poble” i permetrà  aconseguir el diploma i el carnet de Monitor/a d'Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat . La formació s’imparteix en modalitat intensiva entre aquest divendres 20 de desembre i fins el diumenge 5 de gener. Està adreçat a totes les edats, a partir dels 18 anys.

El curs l’impartirà l’empresa EDUCA i es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola. Des de l’Ateneu s’ha recordat que un curs d’aquest tipus té habitualment un preu de 275 euros, però l’han pogut oferir per 225 €, 175 € en cas de ser veí d’Olèrdola i soci de l’Ateneu.I això ho han aprofitat fins ara 15 persones, d’edats compreses entre els 18 i 50 anys, entre els quals una tercera part són joves de Moja, dels 18 als 33 anys. Si algú es vol inscriure, encara s’hi pot afegir enviant un correu a ateneumogenc@gmail.com.

A causa del trasllat previst dels serveis de l’Ajuntament al Centre Cívic La Xarxa, el curs es farà a la Sala Nova de l’edifici de Correus, a la plaça de l’Església.

Document Actions