Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres comença la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola

Els actes estan pensants per a totes les franges d’edat i s’allargaran fins el dimarts 12 d’octubre. Un dels plats forts és l'espectacle professional "Amics" amb l'actor Dafnis Balduz i la cantautora Carla Barroso
La portada de programa és obra de Nil Serramià
La portada de programa és obra de Nil Serramià

dimarts 05 octubre 2021

Des d’aquest divendres i fins dimarts de la setmana que ve, 12 d’octubre, Sant Miquel d’Olèrdola viurà la seva Festa Major. Després del parèntesi de l’any passat, la festa d’aquest 2021 inclourà l’aplicació de mesures de seguretat sanitàries en compliment dels protocols per evitar la propagació de la COVID i serà “més tranquil·la”. Però manté el criteri d’oferir propostes pensades per a totes les franges d’edat, tal i com resumeix la presidenta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel, Yolanda Peris.(àudio)

Divendres 8 d'octubre

El primer dels actes s’ha programat aquest divendres, a les 21.30h, amb el pregó que oferirà al local Rossend Montané la doctora i veïna del poble Meritxell Arenas. A les 22.15 es preveu , a l’aparcament del restaurant El Conill, el llançament del Piromusical a càrrec de Pirotècnia Igual.

Dissabte 9 d'octubre

Dissabte, a partir de les 10 del matí, es començarà a disputar el torneig de tennis taula, sota l’organització del grup de Teatre l’Arrel. A les 12, a la plaça de l’Església, es disputarà un partit de “futbol bombolla”. Ja per la tarda, a les 5, el Mag Lini realitzarà un espectacle de màgia. A les 19.00, a l’església, s’oficiarà la missa solemne. I a les 19.30, pels carrers del poble, es podrà seguir una tabalada. Ja a les 20.00, amb sortida des de l’Església fins arribar al local Rossend Montané, hi haurà la portada de la imatge de Sant Miquel. La darrera activitat de dissabte, a les 20.30h, serà el concert de Góspel amb “Essència de Góspel”, dirigit per Argemí Curtó.

Diumenge 10 d'octubre

A les 11 del diumenge, amb sortida des del local Rossend Montané i arribada fins a l’església, s’ha previst l’entrada del sant i ofrena floral. A les 12, al local Rossend Montané, es podran fer tallers de decoració de cupcakes, pinta cares i tatuatges per a infants amb aforaments limitats. Diumenge , la Societat La lleialtat ha preparat un programa doble d’espectacles molt atractiu. A les 17.30, concert de cant coral amb el grup “The Hanfris”. I a les 19.30h, monòleg amb David Sas. La presidenta de la Societat, Yolanda Peris, recordava la gran qualitat dels espectacles i animava a tothom a aprofitar que l’entrada és gratuïta.(àudio)

Dimarts 12 d'octubre

Dilluns 11 no s’han programat actes i el dimarts 12 serà el darrer dia d’aquesta Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola. A les 10.30h, al local Rossend Montané, es podran fer polseres “Candeles” per lluitar contra el càncer. A les 12h es podran veure les evolucions de les gimnastes del Rítmica Olèrdola en l’exhibició que oferiran al local Rossend Montané. A les 6 de la tarda es programa teatre professional, amb l’obra “Amics”, interpretada per Dafnis Balduz i Carla Barroso. I per acabar, a les 20.00 h, a la plaça de l’Església es llençarà la traca de fi de festa. Yolanda Peris recorda que els actes són d’aforament limitat i caldrà l’assistència 20 minuts abans per poder dur a terme totes les mesures Covid-19.(àudio)

L’organització també recorda que és obligatori l’ús de mascareta i no es podrà reservar seient en els actes.

Escolta l’entrevista a Yolanda Peris, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

L’actor Dafnis Balduz i la cantautora Carla Barroso desgranen a “Amics” la seva història amb humor i cançons

 

 

Document Actions