Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres el Base Olèrdola celebra la seva assemblea anual de socis

Un dels propòsits és el d’aprovar la reducció de quotes en mainada i mantenir-les en la resta de categories

dimecres 09 abril 2014

El Club d’Esports Base Olèrdola celebra aquest divendres la seva assemblea anual de socis. La reunió es farà al local Rossend Montané de Sant Miquel. La primera convocatòria s’ha establert a les 9 de la nit i la segona a dos quarts de 10. En l’ordre del dia s’inclou la lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior. També es procedirà a debatre i aprovar, si s’escau, l’estat de comptes de l’exercici de la temporada 2012-13 i la presentació i aprovació del pressupost de la temporada 2013-14. Un altre dels punts que es tractaran és la renovació o rescissió del conveni de filiació entre el Base Olèrdola i el Moja, per acabar amb l’apartat de precs i preguntes.

Dani de Lamo, president del Base Olèrdola, anunciava que la Junta està treballant per poder portar a l’assemblea una proposta de manteniment de les quotes per la propera temporada i mirar de reduir-les en el cas de la categoria mainada. Per això feia una crida a les empreses a implicar-se amb el club.(àudio)

En l’àmbit esportiu, la temporada està en la seva etapa decisiva. Per Dani de Lamo, el club ha de continuar garantint que hi ha dos equips per cada categoria. També es mostrava confiat en què es podrien obtenir un parell d’ascensos.(àudio)

Des del mes de juliol, Dani de Lamo és el president del Base Olèrdola. D’aquest període en fa un balanç satisfactori, destacant especialment el treball en equip que es fa a la junta.(àudio)

A l’assemblea del Base Olèrdola estan cridats a participar-hi els més de 250 socis que té l’entitat.

Escolta l'entrevista a Dani de Lamo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions