Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres es presenta l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”

La nova entitat neix amb l’ànim de promoure i dinamitzar activitats culturals
Elsa Vila, presidenta de l'Ateneu Mogenc "Fem Poble"
Elsa Vila, presidenta de l'Ateneu Mogenc "Fem Poble"

dimecres 23 novembre 2016

Moja compta amb una nova entitat i aquest divendres, a les 9 de la nit, es presentarà públicament al Centre Cívic La Xarxa. Es tracta de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble” i té el propòsit de “dinamitzar les activitats culturals mogenques”, tal i com resumeix el fulletó de convocatòria que s’ha distribuït aquesta setmana pel poble.

L’Ateneu Mogenc “Fem Poble” compta amb una comissió gestora integrada per 12 veïns i veïnes que acumulen un elevat bagatge en diversos àmbits associatius. Entre el grup promotor s’ha triat una primera Junta Directiva formada per Elsa Vila , com a presidenta; Esther Nogué com a secretària; i Àlex Ramos com a tresorer. Completen aquest nucli inicial de socis fundadors Anna Boada, Manolo Cascos, Ingrid Gras, Lourdes Mitjans, Joan Rivas, Míriam Rivas, David Sellés, Josep Sesma i Pep Tort.

La presidenta de l’Ateneu, Elsa Vila, explica que l’entitat reuneix a persones que comparteixen inquietuds i volen fer al poble activitats que ara no s’organitzen. La tria del nom d’ateneu per a definir l’entitat no és casual. Històricament a Catalunya el moviment d’ateneus s’ha caracteritzat per promoure cultura i formació per a tothom. I aquest és un propòsit que vol mantenir la nova entitat.(àudio)

Durant l’acte d’aquest divendres al Centre Cívic La Xarxa s’exposaran els objectius que persegueix  l’entitat i les comissions que té constituïdes per organitzar-se. S’han fixat fins a 5 àmbits de treball diferents: memòria històrica, joventut i esplai, cultural, difusió i urbanisme. Elsa Vila subratlla que l’entitat  no vol “trepitjar a ningú” ni assumir funcions que ara tenen altres entitats al poble.(àudio)

L’entitat neix amb la voluntat d’acollir al màxim de veïns i veïnes, motivats per aquest ànim de dinamitzar el poble.(àudio)

En acabar la presentació de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble” els assistents a l’acte de divendres podran compartir un petit refrigeri amb cava.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions