Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres hi ha jornada de portes obertes als balls populars infantils de Moja

Davant de l’escola Circell, a les 16:30h, qui ho desitgi podrà provar els balls de capgrossos, panderetes i cavallets

dimarts 03 maig 2022

L’agrupació de Balls Populars Infantils de Moja ha obert convocatòria per ballar els balls que gestiona. Per facilitar al màxim la decisió, els infants que ho desitgin podran provar els balls de capgrossos, panderetes i cavallets en la jornada de portes obertes que convoquen aquest divendres, a les 16.30h, davant de l’escola Circell de Moja. Una de les integrants de la Junta dels Balls Populars Infantils de Moja, Mïriam Rivas, explicava que la jornada té el propòsit d’oferir a qui vulgui l’oportunitat de ballar capgrossos, panderetes o cavallets. (àudio)

Divendres a la tarda hi haurà molt ambient en sortir de l’escola. I és que aquesta jornada de portes obertes dels balls coincidirà amb un berenar que oferiran els alumnes de 6è.(àudio)

Després de 2 anys de pandèmia i de canvis generacionals, l’entitat ha registrat canvis. El ball de cintes “s’ha dissolt” i es proposa provar un nou ball de panderos.(àudio)

Des de l’entitat també es fa una crida a que els familiars dels infants que s’incorporin a algun ball també facin el pas d’implicar-se i assumeixin tasques de responsabilitat a l’entitat per garantir-ne el seu funcionament.

Fins el 27 de maig estaran obertes les inscripcions per formar part d’algun dels balls. Les persones interessades poden contactar amb l’entitat a ballspopularsdemoja@gmail.com

Escolta l’entrevista a Míriam Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions