Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres i dissabte té lloc la 25a Festa de la plaça de l’Ametller de Moja

Aquest divendres hi ha bingo a la fresca i dissabte actuació de la companyia “Tres per res”, sopar veïnal i ball
El sopar veïnal, centre de la festa
El sopar veïnal, centre de la festa

divendres 12 juliol 2013

Amb la d’aquest cap de setmana ja seran vint-i-cinc les vegades que els veïns del barri de la plaça de l’Atmeller de Moja celebren la seva festa. Les activitats programades en aquest rodó aniversari no varien del que ha estat el patró habitual de la Festa. Així, aquest mateix divendres, a les 10 de la nit, s’ha programat bingo a la fresca amb sangria i crispetes. Per dissabte es posa especial atenció en les activitats pels infants i a un quart de sis de la tarda hi haurà animació infantil a càrrec de la companyia “Tres per res” , per continuar amb trencada d’olles i xocolatada popular. A les 10 de la nit una traca donarà inici al sopar veïnal i en acabar s’ha programat Ball. A la mitja part, se sortejarà un obsequi i es servirà coca i cava.

Una manera de celebrar el 25è aniversari ha estat elaborar un programa que recull imatges de diferents moments de la festa aquests darrers anys. Eva Ametller, membre de la comissió organitzadora, explicava que han volgut commemorar aquests 25 anys oferint aquestes imatges. També recorda que l’actual comissió la formen fills dels iniciadors d’una festa que s’ha anat mantenint gràcies al bon ambient entre veïns. (àudio)
L’activitat infantil, amb el grup “Tres per res”, els jocs tradicionals i la xocolatada, és una activitat oberta a tothom i molt seguida per infants de tot el poble. (àudio)

Tal i com va passar ja l’any passat, el sopar no arriba als registres de major participació veïnal de fa uns anys. En questa ocasió s’han inscrit 62 persones. (àudio)

La comissió organitzadora ha volgut fer un agraïment públic a totes les persones que han fet possible aquests 25 anys de festes a la plaça de l’Ametller, de menara especial a els persones que ara fa 25 anys van iniciar la celebració d’aquesta arrelada festa.

Escolta l'entrevista a Eva Ametller, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions