Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres s’inaugura la Cantina Viladellops

Es presenta com una proposta gastronòmica de proximitat connectada amb l’enoturisme

dijous 15 setembre 2022

Aquest  divendres s’ha programat l’acte d’inauguració i de presentació de la Cantina Viladellops, a les 7 de la tarda. S’anuncia que hi haurà a degustació de vins, gastronomia pròpia de la comarca, plats innovadors i show cooking . Tot plegat, acompanyat d´actuacions musicals en directe per finalitzar la vetllada.

La Cantina la regenten els germans Alonso, continuadors d’una nissaga familiar de prestigi en el món de la restauració. El seu pare, Pedro Alonso, va gestionar el restaurant de la  Masia Segarrulls, emblemàtic establiment situat en la carretera d’accés al Conjunt monumental d’Olèrdola. Cantina Viladellops obre les seves portes amb una proposta gastronòmica completa en un entorn de gran valor paisatgístic i històric. Borja Alonso, director de la Cantina de Viladellops, definia la Cantina com un lloc “experiencial” on la gastronomia està en connexió amb el vi i el cava. Alonso anuncia la voluntat de la Cantina de Viladellops de ser agent actiu per fomentar activitats enoturístiques.(àudio)

L’emplaçament és únic i amb un gran potencial per adaptar-se als clients que busquen una experiència gastronòmica de qualitat.(àudio)

El projecte vol conjugar alta gastronomia, els millors productes i vins de la zona i uns preus assequibles a qualsevol butxaca.

L’acte de divendres de presentació està concebut com un gran agraïment a les persones que han donat la seva confiança i han fet possible que aquest projecte comenci a caminar.(àudio)

Escolta l’entrevista a Borja Alonso, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions