Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres s’instal·la un Passatge del Terror a Can Trabal

L’endemà dissabte hi haurà xocolatada, titelles dins el programa “Olèrdola Viu el Parc” i timbalada
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 30 octubre 2013

L’Àrea de Cultura de Can Trabal organitza variades activitats aquest divendres i dissabte, dins del marc de les celebracions de Halloween i de la Castanyada. Per la seva novetat, destaca la instal·lació d’un Passatge del Terror, aquest divendres a la zona de la piscina, en horari de dos quarts de 7 de la tarda a les 10 de la nit. L’entrada és gratuïta i l’activitat es recomana per a infants i adults a partir dels 11 anys. Els nens més petits podran participar-hi, sempre que vagin acompanyats d’alguna persona gran. També hi haurà la festa de la Castanyada amb la possibilitat de coure moniatos i castanyes en el bar de l’Àrea de Cultura. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura, explica que han volgut fer una fusió de Castanyada i Halloween. En les cases dels veïns que hagin volgut col·laborar, hi hauran cartells informant que els infants poden anar a demanar llaminadures, a imitació de la festa de Halloween.(àudio)

El Passatge del Terror el munta una empresa especialitzada. També es vol així oferir una proposta que pugui atreure l’atenció d’adolescents i joves que, per edat, no se senten motivats per les activitats infantils que s’acostumen a programar en les festes.(àudio)

L’endemà dissabte dia 2, dins del programa “Olèrdola Viu el Parc”, hi hauran titelles a càrrec de la Companyia Sebastià Vergés,amb la representació de “La Castanyera”. Serà a partir de les 11 al local social de Can Trabal. Abans, a les 10 , hi haurà xocolatada i després de les titelles s’ha programat l’actuació del grup de timbals d’Olivella.(àudio)

Des de l’Àrea de Cultura animen a tots els veïns de la urbanització i del conjunt del municipi a participar d’aquestes activitats.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions