Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest divendres, xerrada informativa a Sant Miquel sobre el pressupost participatiu

A les 20:00h, al local Rossend Montané, es resoldran dubtes sobre com proposar inversions i decidir el destí de 80.000 €

dimarts 30 desembre 1969

Aquest divendres, al punt horari de les 8 del vespre, s’ha convocat al local social Rossend Montané de Sant Miquel la tercera i darrera de les xerrades informatives sobre el procés participatiu que convoca l’Ajuntament d’Olèrdola per a decidir el destí de 80.000 € del capítol d’inversions del pressupost municipal d’aquest 2018.  Les xerrades informatives tenen lloc abans no comenci el període obert per a formular propostes .

Recordem que el reglament que estableix les bases  preveu tres moments diferents. Una fase inicial informativa i de difusió per exposar el procés de participació, fins el 16 d’abril. El segon moment, del 16 d’abril al 2 de maig, s’habilita per a poder fer propostes d’inversions. I el tercer i darrer moment, del 14 al 28 de maig,  estarà dedicat a escollir entre les propostes finalistes. Per a fer les propostes i poder votar, els veïns d’Olèrdola majors de 18 anys  tindran l’opció de fer-ho de manera telemàtica, des del portal http://transparencia.olerdola.cat,  però també presencialment en l’horari d’atenció al públic de l’OAC de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 07:30 a 15:00. Igualment, també s’han fixat convocatòries puntuals per les tardes, als Centres Cívics de Moja i de Sant Pere Molanta, per a poder atendre al màxim de població possible.

Una comissió de seguiment, formada per representants de tots els grups municipals, triarà un màxim de 10 projectes finalistes que hagin pogut sorgir durant la fase de propostes. Entre aquestes propostes seleccionades, els veïns podran votar, del 14 de maig al 28 de maig, per a definir el destí dels 80:000 € que es contemplen aquest 2018 per a materialitzar aquesta primera experiència de pressupost participatiu a Olèrdola.

Tota la informació del procés de participació es pot consultar al portal http://transparencia.olerdola.cat o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions