Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest estiu s’ha completat la renovació de l’equipament tècnic de Canal 20-Ràdio Olèrdola

El regidor de Comunicació, Jordi Catasús, definia la ràdio municipal com “el centre neuràlgic” de tota la informació que es genera al municipi

dilluns 04 octubre 2021

Amb la instal·lació d’una nova taula de so a l’estudi de gravació, aquest estiu s’ha completat la renovació de l’equipament tècnic de l’emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola. La substitució de la taula en l’estudi de gravació completava el procés de renovació de l’equipament tècnic que fa funcionar l’emissora. Així, en els dos darrers anys s’ha procedit a instal·lar un nou sistema radiant que ha comportat el canvi de l’antena d’emissió per ones. També es va substituir l’aparell transmissor i es va adquirir una taula de so a l’estudi de control d’emissió. Una altra actuació rellevant ha estat la renovació de l’equipament informàtic, tant els ordinadors com el programari, que permeten realitzar amb les prestacions tècniques més avançades la gestió, edició i programació dels arxius de so.

El regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Catasús, explicava que aquestes actuacions assumides per l’Ajuntament responien a una necessitat. I és que Catasús definia  Canal 20-Ràdio Olèrdola com el “centre neuràlgic” de tota la informació que es genera al municipi i que també es publica a la web municipal o als comptes municipals a  les xarxes socials gestionats pel Servei de Comunicació de l’Ajuntament.(àudio)

Catasús posa l’accent en la importància de tenir cura de les condicions tècniques de l’emissora per poder donar un bon servei.(àudio)

La renovació de l’equipament de l’emissora garanteix que Canal 20-Ràdio Olèrdola pugui realitzar la seva funció pública d’informar a la ciutadania a través d’una programació consolidada que prioritza l’actualitat de proximitat i l’entreteniment.

Podeu consultar la graella de programació clicant aquí

Recordeu que també disposeu del servei de Ràdio a la Carta i d’emissió online

Document Actions