Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest matí s’ha produït un accident a la carretera de Daltmar, el quart registrat en els darrers tres mesos en el mateix punt

Els guàrdies municipals fan una crida a respectar les normes de circulació i no sobrepassar els límits de velocitat
Imatge d'un dels accidents de les darreres setmanes
Imatge d'un dels accidents de les darreres setmanes

divendres 10 gener 2020

 

Aquest divendres al matí, a les 8 i 20 minuts, es produïa un accident a la carretera de Daltmar. Un vehicle ha sortit de la via en el revolt de la Masia Mas Granell, prop del nucli de Moja. Tot i l’aparositat de l’accident, els ocupants del vehicle(una dona i el seu fill) han resultat il.lesos. La densitat de la boira present aquella hora i una velocitat inadequada són els factors que s’apunten com a causants d’aquest accident. Els guàrdies municipals han confirmat que aquest és el quart accident que s'acumula en aquest mateix punt de la carretera en els darrers tres mesos, sense haver de lamentar cap ferit de gravetat.

Els guàrdies municipals fan una crida a respectar les normes de circulació, sense sobrepassar els límits de velocitat, i a ser especialment curosos al volant quan hi ha circumstàncies meteorològiques adverses que poden dificultar la conducció, com la pluja o la boira.

 

Document Actions