Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest mes d’octubre els veïns de Daltmar ja podran contractar fibra òptica

A Can Trabal es preveu que la fibra arribi durant el primer trimestre de l’any que ve

dimarts 10 octubre 2017

A partir de la segona quinzena d’aquest mes d’octubre els veïns de Daltmar que ho desitgin ja podran contractar fibra òptica per obtenir internet de gran capacitat. Així es va anunciar aquest dissabte al migdia en una xerrada convocada a Daltmar per XTA(Xarxa de Telecomunicacions Alternatives),empresa operadora encarregada del desplegament de la xarxa, i per l’Ajuntament d’Olèrdola. L’arribada  de la fibra òptica a Daltmar és fruit del pla de desplegament aprovat per l’Ajuntament, amb el propòsit de fer arribar a tot el municipi les prestacions de la connexió a internet d’alta velocitat. Salvi Vendrell, coordinador de noves tecnologies de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca que la previsió és que les contractacions ja es puguin fer abans d’acabar aquest mes d’octubre. (àudio)

Els preus són competitius si tenim en compte la situació del mercat i a més s’ofereixen avantatges als usuaris que ja tinguin contractat el servei de connexió a internet a través de wi-fi.(àudio)

La connexió a internet per fibra òptica és una demanda llargament perseguida entre la població de Daltmar. Suposa ampliar la connexió a internet de 10 a 300 megas.(àudio)

Les persones interessades en els preus i promocions, poden posar-se en contacte amb Xarxa de Telecomunicacions Alternatives a través del web fibrapenedes.cat. En el cas de Can Trabal, la previsió és que la contractació de fibra òptica ja es pugui fer durant el primer trimestre de l’any que ve.

Escolta l'entrevista a Salvi Vendrell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions