Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest mes de gener ha reobert l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja

Les famílies amb infants de més de 16 setmanes poden visitar l’escola quan ho desitgin i formalitzar inscripció

dimecres 15 gener 2020

 

Amb la represa de l’activitat a les escoles després de l’aturada de les Festes de Nadal, dimecres passat 8 de gener reobria l’aula de nadons de l’escola bressol municipal Gotims de Moja. L’aula atén a nadons a partir de les 16 setmanes i ha pogut reobrir aquest 2020 perquè es disposaven d’un mínim de 5 preinscripcions. La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Mònica Rebollo, explica que durant la preinscripció que es convoca abans d’iniciar-se el curs van ser insuficients les dades de sol.licituds per a utilitzar l’aula de nadons, en alguns casos perquè l’infant tenia menys de 16 setmanes. El novembre es va fer una nova jornada de portes obertes i una convocatòria de preinscripcions que va permetre concertar aquesta xifra mínima que ara possibilitat la reobertura de l’aula.(àudio)

Per una escola bressol com la de Moja resulta molt important obrir aquesta aula perquè contribueix a que el centre sigui referència d’escolarització per a les famílies en els propers cursos.(àudio)

Mònica Rebollo recorda que les famílies amb infants de més de 16 setmanes poden visitar quan vulguin l’escola bressol i formalitzar si ho desitgen la seva inscripció.(àudio)

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’escola bressol Gotims de Moja trucant al telèfon 93 817 27 92

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions