Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest mes de juny es lliurarà la redacció del projecte de nova plaça pública a Sant Pere Molanta

S’han recollit suggeriments de veïns i entitats i les obres s’iniciaran entre finals de 2014 i principis de 2015
Espai que s'urbanitzarà amb la nova plaça
Espai que s'urbanitzarà amb la nova plaça

dijous 05 juny 2014

Els preparatius perquè Sant Pere Molanta disposi de nova plaça pública avancen. En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament, Juanma Samblás, ha anunciat que la redacció del projecte es presentarà en uns dies, aquest mateix mes de juny.(àudio)

La plaça nova de Sant Pere Molanta se situarà al carrer Llevant, en l’espai que hi ha davant de l’escola bressol municipal El Pàmpol. Samblàs destacava del projecte l’arranjament dels accessos a l’escola bressol i la delimitació de zones diferenciades de jocs per a infants i de lleure per a adults i gent gran.(àudio)

La voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola és la de poder presentar públicament als veïns el projecte durant aquest estiu, abans no s’iniciï el procediment de licitació de les obres. (àudio)

L’equip redactor ha recollit suggeriments de l’Ajuntament, veïns, entitats i professionals de les llars d’infants. Les obres tenen un pressupost de 100.000 euros i es preveuen iniciar entre finals d’aquest 2014 i principis de 2015.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1)i aquí (2)

 

Document Actions