Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant tot aquest mes de maig es pot veure a Barcelona l’exposició que commemora els 100 anys de l’inici de les excavacions arqueològiques de l’IEC a Olèrdola

La mostra està instal·lada a la seu de l’IEC, a l’emblemàtica Casa de Convalescència del carrer del Carme

divendres 06 maig 2022

Des d’aquest dimarts i fins el proper 31 de maig es pot veure a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans l’exposició “Descobrint Olèrdola. 100 anys de les intervencions de l’IEC a Olèrdola”. La mostra està instal·lada al claustre de l’emblemàtic edifici noble de la Casa de Convalescència, al carrer del Carme de Barcelona, i es podrà veure en horari d’obertura de l’IEC, de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:00h.

Núria Molist, responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, subratlla que els hi feia molta il·lusió que l’exposició estigués a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.  (àudio)

L’acte d’inauguració tenia lloc dimarts al vespre i va comptar amb les intervencions de  Teresa Cabré, presidenta de l’IEC, i de Jusèp Boya, director del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

La mostra es va poder veure a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia des del 14 de novembre i fins aquest mes d’abril.  Des del Museu d’Arqueologia s’ha assenyalat que després de 6 mesos, més de 5000 persones van poder visitar la mostra a Olèrdola i han participat en les activitats guiades programades que han commemorat el centenari de l’inici de les intervencions de l’IEC. Núria Molist es mostrava satisfeta per l’èxit de les activitats i subratllava que aquest centenari, inclòs dins de les commemoracions del Departament de Cultura, ha permès elaborar materials i difondre articles divulgatius que han permès reforçar el coneixement del patrimoni d’Olèrdola.(àudio)

Més informació de la inauguració i de la jornada científica celebrada a Barcelona aquest dimarts, a la web de l'IEC

Escolta l'entrevista a Núria Molist, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Galeria d'Imatges

ExpoOlèrdola2Ok.jpg
ExpoOlèrdola3.jpg
ExpoOlèrdola4.jpg

Document Actions