Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest mes de març no s’edita el butlletí municipal “Olèrdola Informació”

La distribució d’aquest tipus de publicacions no s’inclou dins els serveis postals que aquests dies presta Correos

divendres 20 març 2020

 

Aquest mes de març no s’edita el butlletí municipal “Olèrdola Informació”. L’empresa Correos, adjudicatària del servei de distribució postal de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha comunicat que la distribució de publicacions com el butlletí municipal no s’inclou en els serveis que l’empresa presta aquests dies.

Després de l’aprovació el passat dissabte 14 de març del Decret d’estat d’alarma per a fer font a la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus, l’empresa Correos manté operatiu el personal estrictament imprescindible per a la prestació del servei públic que té encomanat, limitant l’horari d’atenció al públic de les seves oficines i reduint la seva activitat als serveis essencials.

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que els veïns disposen de la web municipal, la ràdio municipal, el butlletí electrònic setmanal de notícies d’Olèrdola i les comptes oficials a twitter i a facebook per a seguir durant aquests dies l’actualitat municipal i l’actualització diària de recomanacions que s’emeten des de l’Ajuntament davant la situació d’emergència sanitària.

Document Actions