Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest novembre l’Ajuntament organitza dos tallers educatius gratuïts de suport a les famílies

El primer a Moja el dimecres 23 i el segon a Sant Pere el dissabte 26. Les inscripcions es poden fer fins divendres
El taller a Moja reforça vincles a través de la dansa i el moviment
El taller a Moja reforça vincles a través de la dansa i el moviment

dimecres 16 novembre 2016

Amb la voluntat d’oferir recursos a les famílies del municipi per a recolzar la seva funció educativa, l’Ajuntament d’Olèrdola torna a organitzar tallers gratuïts per a reforçar vincles familiars i millorar l’acompanyament escolar. Els tallers s’han convocat aquest mateix mes de novembre. El primer es farà al gimnàs de l’escola Circell de Moja, el proper dimecres 23 de novembre, i porta per títol “Sudansa. Crear i enfortir els llaços familiars”. Mentre que el segon es realitzarà a la biblioteca de l’escola de Sant Pere Molanta, el dissabte 26 de novembre, i porta per títol “Eines per l’acompanyament escolar dels teus fills i filles”. En els dos casos la inscripció està oberta fins aquest divendres. Es pot formalitzar a través del correu electrònic  mulinaripm@gmail.com.

A Moja l’activitat està pensada perquè la puguin compartir les famílies amb els seus fills de fins a 12 anys. El propòsit del taller és el de reforçar vincles i crear complicitats a través de la dansa i el moviment. Helena Lizari, formadora del taller i membre del col.lectiu de coreògrafs “Sudansa” , explica que el taller vol ser un espai per a facilitar que les famílies reforcin els seus lligams. (àudio)

El taller serà molt dinàmic. Des de dos quarts de 5 i fins a dos quarts de 7 de la tarda s’aniran Intercalant moments de ball, amb altres de joc i de moviments lliures. Els participants hauran de portar roba còmoda.

Helena Lizari considera que el moviment corporal hauria d’estar més integrat a l’educació que s’ofereix a les escoles.(àudio)

Per participar en el taller no és necessari tenir una condició física especial i només cal estar disposat a provar propostes .(àudio)

De la seva banda, el taller programat dissabte 26 de novembre  a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta es farà en horari de 10:00 a 14:00h.l’escola L’activitat pretén abordar els principals reptes que afecten l’educació dels fills, com els deures, les habilitats socials, la intel·ligència emocional, la lectura, la gestió de l’estrès, la comunicació o l’estil educatiu. La finalitat és la d’aprendre a implicar-se eficaçment en el procés educatiu dels fills per tal de millorar el seu rendiment acadèmic i el seu benestar emocional i físic. Hi haurà servei d’acollida també gratuït . Per a concertar-ho, cal deixar constància de la sol·licitud en comunicar la inscripció.

Escolta l'entrevista a Helena Lizari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions