Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana l’Escola de Puntaires d’Olèrdola comença el seu 29è curs

Les classes es fan els dimecres al Centre Cívic La Xarxa de Moja i els dijous al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. En els dos grups l’ horari és de 15.30 a 18.00h
Enriqueta Mata, professora de l'Escola de Puntaires
Enriqueta Mata, professora de l'Escola de Puntaires

dilluns 02 octubre 2023

 

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola comença aquesta setmana el seu 29è curs d’activitat. Tal i com confirmava a Canal 20-Ràdio Olèrdola la professora de l’escola, Enriqueta Mata, per aquest curs no hi ha novetats. Es mantenen els dos grups al municipi: un els dimecres al Centre Cívic La Xarxa de Moja; i l’altre els dijous al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. En els dos grups l’horari és de 15.30 a 18.00h. (àudio)

Al grup de Moja hi ha una nova inscripció i aquest curs es comptarà amb 8 alumnes. Al grup de Sant Pere Molanta, les inscrites són 6. Enriqueta Mata recordava que en els darrers anys s’ha registrat una tendència a la baixa en la xifra de persones inscrites. En el cas de Moja s’havia arribat a comptar amb fins a tres grups en funcionament.(àudio)

Un altre dels centres d’activitat de l’Escola de Puntaires és la participació en trobades de puntaires. La pandèmia ha passat factura i ara escoles com les d’Olèrdola no reben tantes invitacions.(àudio)

Les persones interessades en ampliar informació sobre l’Escola de Puntaires d’Olèrdola poden trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02, i des d’allà els hi facilitaran el contacte amb Enriqueta Mata.

Escolta l’entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions