Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta matinada la neu ha enfarinat els punts més elevats d’Olèrdola

A Daltmar és on la presència de la neu s’ha fet més visible durant unes hores abans de l’aparició de la pluja

dissabte 09 gener 2021

L’episodi de nevades que està afectant durant les darreres hores de manera general el conjunt de Catalunya ha tingut fins ara una presència gairebé testimonial i poc intensa al nostre municipi. A partir de les 2 i fins aproximadament les 6 de la matinada d’aquest dissabte han caigut flocs de neu que han deixat una fina capa de neu en els punts més elevats d’Olèrdola, especialment a Daltmar. A partir de les 6, en aparèixer la pluja, la neu s’ha anat desfent fins fer que en la majoria del municipi la presència de la neu fos ja inapreciable a mig matí d’aquest dissabte.

Per minimitzar els possibles efectes negatius de la nevada, especialment en la mobilitat interna en vies de competència municipal, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha actuat amb planificació i des de la brigada municipal s’ha procedit a fer escampades de sal en els darrers dies en diferents punts per combatre l’aparició al ferm de plaques de gel. D’acord amb les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat, des de l’Ajuntament s’ha fet seguiment diari de l’evolució de la situació meteorològica per anticipar les possibles afectacions al nostre municipi.

Aquesta nit, a partir de les 5 de la matinada, un equip de la brigada municipal ha actuat a Daltmar per retirar neu. En les tasques hi ha estat present el mateix alcalde, Lucas Ramírez.

Tant la brigada, com l’ADF’s , axí com els guàrdies municipals estan en disposició d’actuar en qualsevol moment que la situació ho requereixi,  en contacte amb el govern municipal.

Cal evitar els desplaçaments innecessaris, especialment a les carreteres secundàries, i consultar l'estat les carreteres abans d’iniciar qualsevol trajecte. Recordeu que està vigent el confinament municipal per combatre la propagació de la COVID-19

 

Document Actions