Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana s'ha reprès el servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola

Obert a tothom durant les tardes de dilluns i divendres a Sant Pere Molanta i les de dimarts, dimecres i dijous a Moja

dijous 06 octubre 2016

Aquesta setmana s’ha reprès el servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola. El funcionament és el mateix que en els cursos anteriors i no es registren canvis d’horaris. Així, la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta resta oberta per a tothom les tardes de dilluns i de divendres, en horari de les 4 de la tarda a dos quarts de 6. La biblioteca de l’escola Circell de Moja restarà oberta fora de l’horari lectiu durant les tardes de dimarts, dimecres i dijous, en horari de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda.

El servei el promou l’Ajuntament d’Olèrdola i es pot prestar al municipi gràcies al conveni de col·laboració signat amb la Universitat Rovira i Virgili. Com a bibliotecària repeteix Verònica Torrents, responsable del servei durant el curs passat. Ella mateixa resumia que un dels propòsits del servei és el d’oferir a tothom la possibilitat d’utilitzar la biblioteca.(àudio)

Una de les línies de treball del servei de Biblioteca Oberta serà la programació d’activitats de dinamització. La primera ja es preveu fer a Sant Pere Molanta el proper 21 d’octubre, amb un taller de manualitats de tardor amb Anna Rovirosa. L’activitat també es programarà a Moja el 2 de novembre. El propòsit és el d’oferir activitats amb periodicitat mensual.(àudio)

L’ús del servei es va incrementant a mesura que avança el curs escolar.(àudio)

Durant el servei de Biblioteca Oberta el curs passat es van oferir activitats adreçades tant a infants com per al conjunt de la família. També es preveu mantenir l’organització per Sant Jordi del concurs literari. Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es continua apostant de forma decidida per la prestació d’aquests serveis perquè suposa optimitzar els equipaments de que disposa el municipi, així com facilitar més possibilitats de lleure i d’accés a la cultura.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions