Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana s’inicien els treballs de senyalització horitzontal al conjunt del municipi

Una de les actuacions més destacades comportarà marcar zones d’aparcament al polígon de Sant Pere Molanta
L'alcalde, Lucas Ramírez, amb el cap dels guàrdies municipals, Josep Miquel Escofet
L'alcalde, Lucas Ramírez, amb el cap dels guàrdies municipals, Josep Miquel Escofet

dimecres 07 abril 2021

 A partir d’aquesta setmana l’Ajuntament d’Olèrdola inicia una ambiciosa actuació de millora en l’espai públic del municipi. Es tracta d’un programa d’inversions per senyalitzar el conjunt del municipi que ha de comportar la millora “ de la seguretat, la mobilitat i la circulació” , tal i com resumia l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez. Les actuacions es preveuen iniciar ja aquest dijous.(àudio)

Ramírez recordava que les actuacions s’inclouen en un contracte que va iniciar la seva licitació a finals de l’any passat, de manera paral·lela i amb un lot diferenciat al contracte de millora dels flonjalls que suposa l’arranjament de l’asfaltat en les vies de competència municipal.  L’alcalde també indicava que les actuacions de millora de la senyalització  que ara es posaran en pràctica estan basades en les propostes incloses en el Pla de Mobilitat que va elaborar la Diputació de Barcelona.

Actuacions destacades al polígon de Sant Pere

El cap dels guàrdies municipals d’Olèrdola, Josep Miquel Escofet, confirmava que la senyalització es preveu iniciar a Moja a partir d’aquest dijous, amb avisos específics pels veïns dels carrers que es vegin afectats en cada moment. Una de les actuacions més rellevants que es preveuen fer dins d’aquests treballs de senyalització horitzontal es planifiquen al polígon de Sant Pere Molanta. Escofet anunciava que es reformularien alguns sentits de direccions en la façana comercial que dona  a la nacional 340 i es marcarà l’aparcament.(àudio)

En els propers dies l’Ajuntament preveu convocar una reunió amb els propietaris del polígon per tractar aquesta regulació de l’estacionament i les mesures que concreten aquest programa de senyalització.

L’alcalde subratllava que el propòsit és el de potenciar el caràcter comercial de la façana del polígon de Sant Pere Molanta “donant un aire de zona comercial”, tot  procurant que la circulació tingui fluïdesa.(àudio)

Accessibilitat i senyalització a tot el municipi

Ramírez recordava que les actuacions de senyalització que ara s’executaran s’afegeixen a altres intervencions que estan en marxa al polígon, com la millora i embelliment dels  d’accessos. L’alcalde també recorda que des de l’Ajuntament s’actua en la millora d’accessibilitats per potenciar el comerç local als diferents nuclis del conjunt del municipi.

Tal i com fa notar l’alcalde, aquestes actuacions de senyalitzacions amplien el treball permanent  en aquest àmbit que, des de fa quatre anys, es fa a Olèrdola amb un contracte de manteniment de senyalització que comporta treballar arreu del municipi.

La senyalització horitzontal que s’inicia aquesta setmana es preveu realitzar fins el mes de juny i suposa una inversió de prop de 80.000 €

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez i a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions