Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta tardor ja no hi haurà captació de sang a Sant Pere Molanta per falta de donants

A Moja la propera estada del Banc de Sang i Teixits serà el 7 de novembre
Les donacions a Sant Pere es feien al Centre Cívic Gatzara
Les donacions a Sant Pere es feien al Centre Cívic Gatzara

dimarts 09 octubre 2012

 

 

Dues vegades l’any, per la primavera i per la tardor, una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es desplaçava als consultoris mèdics de Moja i de Sant Pere Molanta per recollir les donacions de sang dels olerdolencs. Això variarà ja a partir d’aquesta tardor perquè, tal i com ens confirmava la regidora de Sanitat, Eva Ruiz, el Banc de Sang ha decidit no programar ja per aquesta tardor la campanya de donacions a Sant Pere Molanta. Sí que es manté a Moja. Serà el proper dimecres 7 de novembre, al consultori mèdic, en horari de dos quarts de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre. Es confia que es mantingui la xifra elevada de donacions obtingudes durant el mes de maig. (àudio)

Eva Ruiz indicava que en les darreres estades a Sant Pere Molanta les donacions se situaven en unes xifres molt discretes, la qual cosa ha fet decidir al Banc de Sang la supressió d’aquestes campanyes al poble. (àudio)

Eva Ruiz recorda que la unitat mòbil del Banc de Sang que s’instal.larà  a Moja està oberta per a recollir les donacions de qualsevol veí del municipi i de la comarca.

Document Actions