Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta temporada el Base Olèrdola ha recuperat els equips de les categories juvenil i mainada

Com el conjunt del futbol formatiu català, el club prepara una temporada marcada per la incertesa

dilluns 05 octubre 2020

Tot i les dificultats provocades per l’actual context sanitari, el Base Olèrdola ha pogut recuperar equips en dues de les categories on no va poder competir la temporada passada: en la de juvenils i en la de mainada. Jaume Segura, director del Base Olèrdola, destacava aquestes recuperacions com dos dels aspectes més positius d’una temporada marcada per la incertesa a causa de la COVID-19.(àudio)

Com la resta del futbol formatiu català, el Base Olèrdola prepara l’inici de la temporada amb dubtes sobre com s’afrontarà la competició en cas de donar-se positius per COVID-19. Segura assenyala que el protocol estableix que en detectar-se un positiu, tot el grup estarà  aïllat i no podrà competir en 15 dies. Però els clubs desconeixen sota quines condicions i amb quin marge de temps es podran jugar aquests partits que quedarien pendents de disputar-se.(àudio)

El club entrena a les instal·lacions municipals del camp Els Pins de Moja des de la primera setmana del mes de setembre. Els entrenaments es fan a porta tancada i en els partits pot accedir-hi un acompanyant per jugador.  Segura apunta que s’han trobat a faltar “consignes clares” per part de les autoritats.(àudio)

El club té una molt bona sintonia amb el Moja i manté com a repte la recuperació del futbol femení, tot i que aquest objectiu entenen que no el podran assolir de manera immediata.

Escolta l'entrevista a Jaume Segura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions