Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquests mesos d’abril i maig es disputa a Sant Miquel el 15è torneig Obert d’escacs de Vilafranca i l’Obert “Calculín”

El Club d’Escacs de Vilafranca ha escollit el local Rossend Montané per la seva amplitud i facilitats d’accés

dimarts 23 abril 2024

 

Durant aquests mesos d'abril i maig el local Rossend Montané de Sant Miquel d'Olèrdola està acollint dues competicions rellevants d’escacs, organitzades pel Club d’Escacs Vilafranca. Els divendres té lloc el 15è torneig Obert d'escacs Vilafranca 2024, fins al 31 de maig;  i els dissabtes es disputa l’11è Obert d'escacs “calculín” 2024, una competició que viu la seva fase prèvia fins el 4 de maig, juntament amb Sabadell i Llinars del Vallès,  amb la fase final a Vilanova els dies 1 i 2 de juny. Pere Toledano, president del Club Escacs Vilafranca, en una entrevista al programa Canal Esportiu de Canal 20-Ràdio Olèrdola, explicava que van triar el local Rossend Montané per les condicions de la sala i les facilitats d’aparcament.( àudio )

L'Obert Calculín es juga els dissabtes a la tarda, de 2/4 de 5 fins a 2/4 de 7, és per jugadors Sub12 i Sub16 i reuneix a la seu d'Olèrdola 78 participants, arribant quasi als 300 entre les 3 seus. Pere Toledano ens comenta que els escacs ara mateix té força acolliment entre els més joves. ( àudio)

I els divendres al vespre, a 2/4 de 10, es juga el 15è obert d'escacs de Vilafranca amb partides de 90 minuts i jugadors i jugadores de totes les edats, però sempre federades. Pere Toledano convida a poder veure partides entre joves i gent més gran ( àudio )

Aquest dissabte 27 d'abril i el proper 4 de maig encara es faran partides del Calculín i fins al 31 de maig els divendres es podran veure partides de l'Obert de Vilafranca, amb l'entrega de trofeus el dia 14 de juny.

Escolta l’entrevista a Pere Toledano, realitzada per Canal 20-R+àdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions