Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba a Moja el cablejat de fibra òptica per garantir internet a gran velocitat

Els treballs de cablejat finalitzaran la setmana que ve per després continuar a Sant Miquel d’Olèrdola

dimecres 10 juny 2015

Des d’aquest dilluns, una empresa subcontractada per Movistar està realitzant els treballs d’instal·lació del cablejat de fibra òptica al poble de Moja. L’arribada de la fibra òptica suposa aconseguir una aspiració llargament perseguida i permetrà als veïns poder accedir a internet de gran capacitat. El requisit tècnic per a fer-ho era la instal·lació d’aquest cablejat, que es preveu completar a tot el poble la setmana que ve, tal i com explicava Víctor Orbegozo, coordinador de l’equip d’operaris que aquests dies està instal·lant el cablejat a Moja.(àudio)

Per poder fer la instal·lació, l’empresa compta amb el permís de l’Ajuntament i també amb l’autorització de la pràctica totalitat dels veïns, que donen el seu vist-i-plau perquè el cablejat travessi les façanes dels seus habitatges.(àudio)

Amb el cable de fibra òptica, els veïns podran contractar internet de fins a 100 megas de capacitat. Però abans d’entrar en funcionament el servei, caldrà finalitzar els treballs tècnics per a fer arribar la potència i completar el procés de connexió. Els veïns tenen ganes de poder disposar d’aquest servei, segons expliquen als mateixos treballadors que estan fent aquest cablejat.(àudio)

Per fer els treballs del cablejat del poble de Moja, s’estima que seran necessaris prop de 5.000 metres de cable. Després d’acabar la feina a Moja es preveu que l’empresa segueixi treballant al municipi, en aquest cas completant el cablejat al poble de Sant Miquel d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Víctor Orbegozo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions