Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba a Sant Miquel “Genitalmente hablando”, una obra de monòlegs carregats d’humor sobre sexe i empoderament de les dones

La representació de “Las Melodramáticas” tindrà lloc aquest dissabte a les 20.00h al local Rossend Montané

dijous 14 març 2024

Aquest dissabte 16/03 a les 8 al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola tindrà lloc la representació de l’obra “Genitalmente hablando” de la companyia “Las Melodramàticas”, una obra escrita i dirigida per Carolina Ruiz.

En una entrevista a Canal 20 Ràdio Olèrdola, Carolina ha parlat sobre la creació del grup de “Las melodramáticas”, on totes són dones que es van conèixer a través del SIAD, Serveis d'informació i atenció a les dones, que tenien com a nexe comú la violència de gènere. (àudio)

Ruiz ha avançat que “Genitalmente hablando” és un espectacle d’humor basat en petits monòlegs sobre anècdotes i vivències sobre temes relacionats amb el sexe, sempre empoderant a la dona en el qual els riures estan assegurats. (àudio)

Las melodramáticas és un grup de teatre amateur de dones al voltant dels 50 anys. Això fa que, com comenta Ruiz, a vegades el nombre de persones que formen el grup vagi variant. (àudio)

L’obra de teatre es podrà veure aquest dissabte a les 8 del vespre al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. Les entrades es podran adquirir allà mateix i cal remarcar que és una obra per a adults i que està prohibida l’entrada a menors de 18 anys.

Escolta l’entrevista a “Las Melodramáticas”, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions