Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Artur Santacana presenta la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola

El ple, convocat per dilluns, preveu “donar-se per assabentat” de la renúncia del regidor d’Hisenda i Governació
Artur Santacana tanca una etapa de 6 anys com a regidor
Artur Santacana tanca una etapa de 6 anys com a regidor

dijous 26 setembre 2013

Artur Santacana ha presentat la seva renúncia voluntària com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola. La decisió ha transcendit aquestes darreres hores després de comprovar-se els punts inclosos en l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament, convocat per dilluns de la setmana que ve. Entre els temes que tractarà, el ple preveu “donar-se per assabentat de la renúncia” i demanarà a la Junta Electoral Central que trameti les acreditacions perquè Juan Manuel Samblás pugui prendre possessió com a nou regidor del grup d’ApO-PM.

Santacana ha declinat fer declaracions sobre aquesta decisió, que posa fi a una etapa de 6 anys com a regidor de l’Ajuntament. En aquest període Artur Santacana ha estat un dels homes forts del govern municipal d’Olèrdola que encapçala Josep Tort. Les responsabilitats assumides han inclòs tant àrees de perfil tècnic i de gestió interna de l’Ajuntament, com responsabilitats d’una gran rellevància en l’acció pública de qualsevol govern local. Així, en el mandat municipal anterior, va dirigir les regidories d’Atenció Ciutadana, Cultura, Hisenda i Governació. Després de les eleccions municipals del 22 de maig de 2011, li van ser delegades les regidories de Personal, Esports i Comunicació, i va continuar com a regidor d’Hisenda i Governació.

Artur Santacana té 48 anys d’edat i és president del Celler Cooperatiu de Moja. Juan Manuel Samblás, següent a la llista com a número 7 de la candidatura presentada per Alternativa per Olèrdola, passarà a ser nou regidor de l’Ajuntament. És veí de Can Trabal i va ser president de l’Àrea de Cultura d’aquest nucli del municipi.

 

Document Actions