Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ascens de l’AE Moja a 2a Catalana

Per l’entrenadora, Luri Sorroche, l’ascens recompensa el treball de l’equip. Manel Ortiz, el president, destaca que és un orgull pel municipi estar a 2a Catalana

dijous 28 maig 2020

 

 L’AE Moja jugarà la temporada que ve a 2a Catalana. La Junta de la Federació Catalana de Futbol ha decidit aquest dimecres a la tarda, per unanimitat, resoldre les competicions territorials del futbol i futbol sala amateur català sense descensos i amb l’aplicació del nombre d’ascensos marcats. La decisió dona validesa a les classificacions en el moment en què es va produir l’aturada de les competicions i certifica l’ascens de l’AE Moja a 2a Catalana. L’equip era líder en solitari del seu grup de 3ª Catalana en el moment d’aturar-se la competició, a falta d’11 jornades per finalitzar la lliga regular.

La propera temporada l’AE Moja tornarà a jugar, molt probablement i encara a falta de confirmació definitiva, en el grup 3r de Segona Catalana. S’enfrontarà a equips com la Fundació Atlètic Vilafranca, el Sitges, l’Olivella i el Cubelles. També jugarà contra equips com el Bellvitge, Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca o el San Mauro, en una lliga que passarà a tenir 20 equips, enlloc dels 18 habituals en no haver-hi descensos.

La Federació Catalana de Futbol manifesta que els hi hagués agradat completar amb normalitat la temporada, amb la consegüent proclamació de campions i els ascensos un cop concloses les lligues. No obstant això, a causa de la situació extraordinària, des de la Federació entenen que “s’ha establert la solució de major consens prenent en consideració les aportacions dels representants dels clubs del futbol i futbol sala català, atenent a la recomanació de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de donar per acabades les competicions, i d’acord amb la normativa dictada pel Ministeri de Sanitat”.

“Recompensa al treball de l’equip”

En una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, Luri Sorroche, entrenadora del Moja es mostrava molt contenta per la confirmació de l’ascens i valorava que el treball de l’equip s’havia vist recompensat.(àudio)

Aquestes darreres setmanes , des de que es va decretar la finalització de les competicions i fins aquest dimecres, han estat de molta incertesa pel club. Per Luri Sorroche, la resposta final de la Federació ha estat “lògica”.(àudio)

Sorroche coneix la 2a Catalana. Ha format part del cos tècnic de clubs del Garraf i del Baix Penedès en aquesta categoria. Per això apunta que canvia el ritme de joc i també es nota disposar de tripleta arbitral en els partits. Tot i la incertesa, assenyala que  en aquests dies s’han estat movent per  poder reforçar l’equip.(àudio)

“Orgull pel municipi i pel Penedès”

De la seva banda, el president del club, Manel Ortiz, també en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, es mostrava molt satisfet per haver assolit l’objectiu de l’ascens. Ortiz recordava que feia tres temporades que es va perdre la categoria i recuperar-la havia estat el propòsit des del mateix moment en què es va baixar. El president del club recordava que el Moja va estar  durant 6 temporades a 2a Catalana i la temporada passada només van estar a un punt de l’ascens. Els hi hagués agradat acabar la lliga, però la pandèmia ho ha impedit.  Per Ortiz, tenint en compte la temporada feta, l’equip es mereixia pujar.(àudio)

Manel Ortiz posa l’accent en què estar a 2a Catalana és un orgull pel municipi i pel Penedès. Participar en aquesta categoria també s’entén que és una promoció per Olèrdola i es mostra convençut que l’equip farà una bona campanya.(àudio)

El president del club ha volgut agrair públicament i mostrar “l’orgull” pel compromís del cos tècnic i dels jugadors. Quan encara no s’havia confirmat l’ascens, el gruix de la plantilla ja havia manifestat la seva renovació. Luri Sorroche també havia confirmat que continuarà la temporada que ve. Ara es busca “arrodonir l’equip” amb alguns fitxatges que permeti disposar d’una plantilla més àmplia.(àudio)

El club espera poder celebrar ben aviat de manera presencial aquest èxit esportiu que arriba just en l’any de celebració del 50è aniversari de la fundació de l’AE Moja.

 A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

 

 

Document Actions