Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assessoria Acadèmica on line per a joves

Pocs dies abans que s’obrin els períodes d’inscripció del curs escolar 2020-2021, l’Oficina Jove de l’Alt Penedès continua ajudant els joves i les seves famílies a triar entre l’oferta d’estudis postobligatoris

dimecres 22 abril 2020

 

El Servei d’Assessoria Acadèmica s’ofereix al llarg de tot l’any, però els mesos d’abril i maig són tradicionalment els que acumulen més consultes.

Per això, malgrat que ara no es fa atenció presencial a les dependències del Consell Comarcal, l’Oficina Jove de l’Alt Penedès continua atenent per telèfon, per Whatsapp, per correu electrònic o per videotrucada, les consultes de nois i noies de tota la comarca i de les seves famílies.

És convenient fer la consulta al més aviat millor, per tenir temps de mirar amb deteniment les diferents opcions (Cicles Formatius, Batxillerat, Programes de Formació i Inserció...), els centres on es pot cursar cada opció, els desplaçaments que seran necessaris, les notes de tall per accedir-hi i les ponderacions.

Per contactar amb el Servei d’Assessoria Acadèmica de l’Oficina Jove de l’Alt Penedès es pot trucar de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i els dijous a la tarda, de 17 a 19 h, al telèfon 620 386 542, o bé es pot enviar un correu electrònic a l’adreça aacademica@ccapenedes.cat. Més informació a: www.dinamo.cat

Document Actions