Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ateneu Mogenc i Comissió de Festes sumen esforços i ofereixen activitats variades per celebrar Sant Jordi a Moja

El programa inclou guarniment de balcons, presentació de la novel.la “Ermessenda” de Josep Tort, Contacontes i concert-vermut

dimarts 19 abril 2022

Que l’ambient festiu de Sant Jordi també es pugui gaudir a Moja. Amb aquest propòsit, l’Ateneu Mogenc i la Comissió de Festes han sumat esforços i han elaborat una programació ben variada d’activitats per celebrar Sant Jordi sense sortir del poble. Una de les propostes és la crida que les dues entitats realitzen per a que els balcons i finestres de Moja es guarneixin. Qui ho desitgi, podrà participar en el primer concurs de guarnir balcons i finestres. Esther Nogué, secretària de l’Ateneu Mogenc, explica que s’ha volgut donar les dues opcions amb l’ànim de que hi participi el màxim de gent.(àudio)
 
Per participar en el concurs, les persones interessades es poden inscriure als comerços del poble o bé enviant un correu electrònic a ateneumogenc@gmail.com o a comissio@festesdemoja.cat, fins aquest mateix dimarts. El dimarts 25 d’abril es publicarà el veredicte del jurat a les xarxes socials de les dues entitats i a la web de la comissió de festes.
 
Parada i presentació de novel·la
Ateneu i Comissió també recullen en la seva programació la parada de venda de llibres i de roses que oferiran divendres dia 22 els alumnes de 6è, a partir de les 9:15 i fins les 17:00h, davant de l’escola Circell. El mateix divendres, a les 19:00h, es presenta al Local Nou la novel·la “Ermessenda. El tresor de Carcassona”, de l’escriptor mogenc Josep Tort Miralles. La presentació anirà a càrrec de Bienve Moya, escriptor i gestor cultural; Xavi Esteve, arqueòleg; i Ramon Nadal, editor.
 
Contacontes i concert-vermut
 
Diumenge dia 24, a les 11:00, s’oferirà al pati de la capella de Sant Cugat una sessió de contacontes amb “Emociona’t amb Harmonia”, a càrrec de Gemma Guasch. És una activitat familiar recomanada per a nens i nenes a partir de 2 anys. I a les 12 del migdia, a la rambla Pau Casals, s’ha programat un concert-vermut amenitzat pel grup The Spinoff. Simultàniament els més petits podran fer l’activitat de pinta-guixos. Ingrid Gras, de la Comissió de Festes, explica que han intentat confeccionar una programació per a tots els públics, com es posa de manifest amb el concert-vermut.(àudio)
 
Des de les dues entitats són conscients que la proximitat amb Vilafranca podria condicionar la participació d’activitats que es realitzessin el mateix dissabte 23 d’abril, Diada de Sant Jordi. Les dues entitats han detectat que hi ha “ganes de relacionar-se” i de fer activitats als poble. Per això tenen l’objectiu de consolidar l’organització a Moja d’actes per Sant Jordi.(àudio)
 
Els comerços i empreses del poble que han col·laborat en els actes de Sant Jordi a Moja són: Cal Roig, Cavas Hill, Celler Cooperatiu de Moja, bar del Local, Cal Mitjans, perruqueria Rínxols, botiga La Sílvia, SuperBar i Roser Farré-Benestar Natural.
 
Escolta l’entrevista a Ingrid Gras i Esther Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí
 
 
 
 

Document Actions